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タイトル: Analysis of coumarin and its glycosidically bound precursor in Japanese green tea having sweet-herbaceous odour
著者: Watanabe, Naoharu
Yang, Ziyin
Kinoshita, Tomomi
Tanida, Aya
Sayama, Hironori
Morita, Akio
掲載誌名: Food Chemistry
出版者: Elsevier
巻: 114
号: 1
開始ページ: 289
終了ページ: 294
出版日付: 2009-05-01
NDC: 471
ISSN: 03088146 OPAC
E-ISSN: 03088146 OPAC
出版者DOI: 10.1016/j.foodchem.2008.09.014   
NII書誌ID: AA11526784 OPAC ciniib
バージョン: author
出現コレクション:11. 雑誌論文・記事(Journal Article, Article, Preprint)

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Others By: Watanabe, Naoharu (渡邉, 修治) (ワタナベ, ナオハル) -- Yang, Ziyin -- Kinoshita, Tomomi -- Tanida, Aya -- Sayama, Hironori -- Morita, Akio (森田, 明雄) (モリタ, アキオ)

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