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タイトル: Slower Fermentation Rate of Potato Starch Relative to High-amylose Cornstarch Contributes to the Higher Proportion of Cecal Butyrate in Rats
著者: Morita, Tatsuya
Hino, Shingo
Ito, Ayano
Han, Kyu-Ho
Shimada, Ken-ichiro
Fukushima, Michihiro
掲載誌名: Bioscience of Microbiota, Food and Health
出版者: BMFH Press
巻: 32
号: 4
開始ページ: 149
終了ページ: 156
出版日付: 2013-10-30
権利: Copyright © 2013 by BMFH Press
NDC: 464
ISSN: 21866953 OPAC
出版者DOI: 10.12938/bmfh.32.149   
NII論文ID: 130004972270 ciniia
NII書誌ID: AA12588288 OPAC ciniib
バージョン: publisher
出現コレクション:06. 雑誌論文・記事(Journal Article, Article, Preprint)

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